We hebben allemaal veel vaste lasten die we moeten betalen. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor elektriciteit, de verzekeringen en de kosten voor mobiele telefonie. In de meeste gevallen gaat het om diensten die onmisbaar zijn. Wij geven je drie manieren om geld te besparen op je vaste lasten.

  1. Kies voor sim only
    Je kunt op je telefoon abonnement besparen als je kiest voor sim only. Mobiele gebruik is persoonlijk en daarom is het niet gemakkelijk om een beste abonnement aan te wijzen. Op Simonlycheck.nl kun je veel verschillende abonnementen met elkaar vergelijken zodat je uiteindelijk een passende keuze kunt maken voor jouw persoonlijke situatie. Ook is het mogelijk om de prijzen van diverse abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo betaal je nooit te veel.
  2. Kleding besparing
    Tegenwoordig is het niet moeilijk om te besparen op kleding. Online kun je veel kortingscodes vinden waardoor jij kledingstukken voordeliger in huis kunt halen. Daarnaast is het ook aan te raden om te winkelen tijdens sale of in outletwinkels. Dit zijn vaak kwalitatieve kledingstukken die je soms wel kunt krijgen voor de helft van de prijs. Heb je veel vriendinnen of vrienden? Dan kun je er zelfs voor kiezen om kleding te ruilen. Zo heb je toch iets nieuws aan zonder dat je hier veel geld aan kwijt bent.
  3. Verzekeringen onder de loep nemen
    Wij beschikken allemaal over ontzettend veel verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan je auto verzekering of de verzekeringen die je hebt afgesloten voor je woning. Omdat er veel concurrentie is op dit gebied, bewegen de prijzen ook vaak mee. Het is daarom verstandig om online eens een vergelijking te maken of je ergens anders niet goedkoper uit bent. In de meeste gevallen zul je zien dat er zeker geld te besparen is op de gebied.