Bedrijfseconomie Period Profit Measurement Quickly and easily

is Nummer 1 uit een drieluik. Bedrijfseconomie is immers een vak van sommen maken zoals dat heet. Geloof geen enkel winstcijfer (staat in het boek) eis het bewijs! Het kost de studenten veel hoofdbrekens, de traditionele weg, op de verkopen de kosten van die verkopen in mindering te brengen. Er is een revolutionair nieuwe weg. Direct in te voeren op alle HBO-, MO-, alsmede andere middelbare scholen en alle universiteiten en business schools wereldwijd. WORLD NEWS! The adage ‘profit is an opinion’ is no longer true. Verkrijgbaar via boekengilde.nl en ook bij Bol.com makkelijk te vinden met daar het ISBN 9789463236409 in te vullen. Geschikt voor zelfstudie, amper nog een docent nodig. Veel verouderde studieboeken Bedrijfseconomie kunnen worden vervangen door dit THEORIE-boek te bestuderen, nummer 1 uit een drieluik. Nummer 2 is een Opgavenboek; dit is voor iedereen de ultieme test. Controleer alles ten slotte. Vergelijk uw oplossingen met de complete uitwerkingen in nummer 3 van het drieluik.

Voorkennis is niet vereist. In dit stuk wetenschap stranden de meest plausibele beweringen wanneer ten slotte de tellingen niet kloppen. Bestaande leerboeken ogen qua tekst prima, maar de berekeningen laten vaak te wensen over. Dit boek verlegt inderdaad de grenzen van het weten en ‘herschrijft/verbetert’ grote stukken van de bedrijfseconomie. Het begint met exact renterekenen, en het eindigt met winstmeting, loepzuiver en supersnel.

In English, read my article at CEOWORLD Magazine, getiteld Basis for Better Business Administration and Management waarin 8 Hoofdpunten van ‘herschrijft/verbetert’ zijn te vinden: https://ceoworld.biz/2020/07/06/basis-for-better-business-administration-and-management/