Studenten hebben naast hun studie ook tijd voor andere leuke zaken. Wij waren hier benieuwd naar. Hoe spenderen studenten hun vrije tijd?

Uitgaan

Het uitgaan is een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen en te ontspannen na een drukke collegedag. In de middag vinden veel studenten het erg leuk om op een terras te gaan zitten om samen wat te drinken. Het uitgaan zorgt ervoor dat er veel contacten zijn tussen de studenten onderling. Dit zorgt voor een saamhorigheidsgevoel. Studenten vinden het geen probleem om elk weekend uit te gaan.

Online gokken

Er zijn ook studenten die het leuk vinden om hun vrije tijd te besteden op hun mobiel, laptop of tablet. Zij houden zich bezig met online gokken. Met wat geluk verdienen zij hier een aardig zakcentje mee. Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt gratis gokken of te spelen voor echt geld. Op veel websites kun je een ruimte selectie vinden aan online gokkasten en speelautomaten.

Sporten

Veel studenten hebben zich aangesloten bij diverse studentenverenigingen. Die organiseren vaak sportactiviteiten. Daarnaast beschikt elke universiteit wel over een sportcentrum of sportvereniging. Veel studenten zijn hier lid van en gaan voor een gezonde en sportieve levensstijl.

Winkelen

Studenten vinden het erg leuk om er goed uit te zien. Vooral voor het uitgaan en andere activiteiten waaraan ze deelnemen is het belangrijk om er goed en modieus uit te zien. Het winkelen is daarom ook een bezigheid waar studenten zich vaak mee bezig houden.

Gamen en films kijken

Veel studenten vinden het erg leuk om samen te gamen. De nieuwste games worden uitgeprobeerd en er worden spannende spellen uitgespeeld. Daarnaast vinden studenten het ook erg leuk om films te kijken. Heerlijk ontspannend met een vriendengroep worden er op deze manier veel films gekeken met chips, popcorn en veel drankjes.