Als je in de ochtend energiek en fit wilt zijn, is het aan te raden om op tijd te gaan slapen. Je wilt namelijk als student fit zijn voor je colleges. Dit zal er ook voor zorgen dat jij je tijdens de les beter kunt concentreren. Wij geven je diverse manieren om vroeg te gaan slapen.

Gun jezelf de tijd

Verwacht niet van jezelf dat je na een dag of twee al op tijd naar bed kunt. Niet iedereen heeft het namelijk in zich om direct in slaap te vallen. Het is daarom aan te raden om rustig te wennen aan het idee dat je op een vroeger tijdstip je bed instapt. Probeer om elke twee dagen een kwartier eerder naar bed te gaan. Op deze manier is het verschil niet zo groot en krijgt je lichaam de kans om hier rustig aan te wennen. Je zult op een gegeven moment voelen dat je steeds fitter wakker wordt.

Kies voor een Auping Auronde

Het is gemakkelijker om vroeg te slapen als je weet dat je beschikt over een comfortabele bed. Een Auping Auronde van Tomsmeenk zorgt ervoor dat je eerder naar bed wilt gaan. Sinds 1973 is dit al een model die iedereen in de slaapkamer wilt hebben. De vormgeving is na al deze jaren niet veranderd. Als je kiest voor een Auping Auronde, dan haal je kwaliteit in huis. Je kunt rekenen op een lange levensduur en een tijdloze uitstraling. Kies daarnaast voor een extra comfortabele matras en je wilt je bed niet meer uitkomen.

Planning omgooien

Probeer je dag anders in te plannen. Maak je planning zodanig dat je rond 20.00 uur al moe begint te worden. Dit betekent bijvoorbeeld dat je eerder moet opstaan. Voeg sportieve activiteiten toe aan je dag zodat je op een gegeven moment zelf behoefte hebt aan rust.