Uitgaan, kleding, eten, vakantieplannen… iedere dag heb je met geld te maken. Natuurlijk wil jij als student zo relaxed mogelijk door je studententijd heen, maar dan moet er wel genoeg geld binnen blijven komen. Of dat nu je stufi, je loon, geld van je ouders of misschien een uitkering is.

Ken je dat schrikgevoel? Dat er voor je volgende uitgave eigenlijk te weinig op je rekening staat? Je moet ook nog een halve week eten, een cadeautje voor je zus kopen en je huur betalen. Het is best wel een uitdaging om je banksaldo goed in beeld te houden. Voor je het weet gaat het op aan allerlei kleine of spontane uitgaven.

Fit blijven

Veel studenten kennen het dilemma: hoe kan ik zorgeloos met geld omgaan, maar toch voldoende overzicht houden? Geld hebben en houden kost inspanning. Het maakt niet zozeer uit hoeveel je hebt, maar wel hoe je ermee omgaat. Je wilt graag ‘fit’ blijven in je geldzaken.

Tips en verhalen

MoneyFit is een platform voor en door jongeren met tips over het uitgeven en besparen van geld. Op de website staan wekelijks nieuwe tips, testjes en verhalen van jongeren. Je vindt hier veel boeiende informatie over geld besparen, geld verdienen, wonen, werken en studeren. Als je MoneyFit op Facebook en Instagram volgt, krijg je regelmatig goede tips om financieel fit te blijven.

Vragen over geld

Loop jij rond met vragen over geld? Of heb je geldzorgen of schulden? Schroom niet en neem contact op. Wij helpen je graag bij het op orde brengen van je geldzaken. Stel anoniem een vraag via de chat, of vraag om een maatje.