Sim only is ideaal voor studenten. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Wij geven je graag 3 redenen waarom sim only ideaal is voor studenten.

1. Sim only is maandelijks opzegbaar
Wil jij een abonnement waar jij niet direct enkele jaren aan vastzit? Dan is een sim only ideaal voor jou. Een sim only is namelijk elke maand simpel op te zeggen. Veel mensen willen graag niet het gevoel hebben dat ze jaren ergens aan vast zitten. De sim only geeft hiervoor een mooie oplossing. Ben je niet tevreden of wil je om een andere reden je sim only beëindigen? Dan kun je dit binnen een maand al regelen. Je zult met sim only direct ervaren dat je veel vrijheid hebt.

2. Goedkope bundels
Op het moment dat je kiest voor sim only, is het mogelijk om te kiezen voor goedkope bundels. Denk bijvoorbeeld aan een goedkope bundel die je de mogelijkheid geeft om goedkoop gebruik te maken van het internet of een bundel die je de mogelijkheid geeft om veel te sms’en. Op diverse websites kun je providers vergelijken. In een filter kun je aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot het sim only abonnement. Denk bijvoorbeeld aan een goede internetbundel en het aantal sms’jes die je per maand kunt versturen.

3. Kosten besparen
Als je kiest voor sim only, kun je op een gegeven moment veel kosten besparen. Vind jij namelijk je sim only abonnement te duur? Dan kun je op elk gewenste moment overstappen naar een goedkopere sim only. Deze ruimte wordt je altijd geboden. Door concurrentie kan het voorkomen dat sim only abonnementen goedkoper worden. Denk bijvoorbeeld aan mooie aanbiedingen of hoge kortingen waarvan je kunt profiteren bij bepaalde providers. Dankzij deze mogelijkheid hoef je nooit bang te zijn dat je teveel uitgeeft aan je sim only.