Wist je dat ons land wereldwijd koploper is op het gebied van technologie en innovatie in de groene sector? Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van drones in de landbouw, geo-informatie beschikbaar maken via apps of het ontwikkelen van gezonde voedingsconcepten voor op school. Bij HAS Hogeschool, de beste groene hogeschool van Nederland, werken studenten en bedrijven in real-life projecten samen aan deze oplossingen voor vandaag en morgen. Lijkt een opleiding met goede baankansen in een van de meest innovatieve sectoren jou leuk? Kom dan op 23 of 27 maart naar de open dag!

Open dag HAS Hogeschool: 23 en 27 maart 2019

Op 23 maart in Venlo en op 27 maart in Den Bosch kom je op de open dag je van alles te weten over onze 15 opleidingen. Er zijn presentaties over de verschillende opleidingen en bij de informatiestands kun je in gesprek gaan met studenten. Je bent welkom om je te laten inspireren in de HAS Kas, het Food Design Center of in één van de high tech labs in Den Bosch. In Venlo werkt HAS Hogeschool samen met zo’n 80 partnerbedrijven. Alles wat je op school leert, kan zo direct in de praktijk gebracht worden. Doordat de opleidingen aansluiten op de economische activiteiten in de regio, hebben studenten direct na een studie een goed carrièreperspectief. Reserveer 23 en 27 maart dus in je agenda en kom het zelf beleven. Aanmelden voor de open dag kan via www.hashogeschool.nl/opendag.

Beste groene hogeschool van Nederland

HAS Hogeschool is opnieuw uitgeroepen tot de tweede beste middelgrote Hogeschool van Nederland in de Keuzegids en tot beste specialistische hogeschool in Elsevier Beste Studies. Daarmee is HAS Hogeschool de beste groene hogeschool van Nederland!