Als student wil je niet de hele dag tussen de boeken zitten. Je wil ook tijd overhouden voor een bruisend studentenleven. Dat lukt je met deze gadgets.

Planner

Heb jij al een planner of kies je nog voor een ouderwetse agenda om al je afspraken in te noteren? Wat planners betreft, heb je veel meer mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een exemplaar vol met inspirerende quotes en overzichten die je helpen bij het bereiken van je doelen. Of je kiest voor een blanco editie, die je helemaal naar wens kunt inrichten. Zo creëer je zelf een handig overzicht met daarin al je afspraken voor je opleiding, bijbaantje, studentenvereniging, sportclub en ga zo maar door.

Smartpen

Wist je dat je meer van een college kunt onthouden als je aantekeningen met een pen maakt, dan wanneer je typt? Als je meeschrijft met een college word je namelijk gedwongen om hoofd- en bijzaken meteen te onderscheiden. Geen zin om die aantekeningen vervolgens uit te werken? Kies dan voor een smartpen, bijvoorbeeld in combinatie met je tablet of met een speciaal notitieboek. Via de bijbehorende app heb je je aantekeningen direct digitaal. Er zijn zelfs smartpennen beschikbaar, waarmee je ook geluidsopnames kunt maken.

Digitale markeerstift

Veel studenten vinden het samenvatten van leerstof een pittige klus. Eerst het boek doornemen, interessante stukken markeren en die vervolgens overschrijven om tot een samenvatting te komen. Dat kan sneller met een digitale markeerstift. Via de Bluetooth verbinding worden de zinnen die je gemarkeerd hebt, meteen doorgezet naar het tekstverwerkingsprogramma van jouw keuze. Zo maak je dus in een handomdraai een samenvatting. De Scanmarker Air kan als extra opties de tekst ook nog eens vertalen in meer dan 40 talen en hardop voorlezen.

Koptelefoon met noise-cancelling

Als je zorgt voor een koptelefoon met noise-cancelling dan heb je nooit meer last van het omgevingsgeluid. Daardoor wordt het mogelijk om zelfs op de meest drukke plekken gewoon gefocust iets voor je studie te lezen of uitwerken. Ideaal als je luidruchtige huisgenoten hebt, in de bieb wil studeren of juist een flink stuk met het ov moet van huis naar de stad waar je studeert.

Laptopslot

Zit je lekker met je laptop in bibliotheek of stilteruimte te werken, word je gebeld. Of nog lastiger: moet je naar de wc. Laat je dan je prijzige laptop gewoon even onbeheerd achter of pak je snel in? Met een laptopslot hoef je je geen zorgen te maken als je even je plek verlaat. Dan maak je je laptop met een kabelslot (van 1,5 – 1,8 meter) zo vast aan de tafel. Tegenwoordig zie je ze veel met een zelfoprollende staalkabel, waardoor het heel handzaam is om mee te nemen.

Lamp met USB-poorten

De ruimte op je studentenkamer goed benutten? Kies dan voor de JoYO tafellamp. Deze heeft niet alleen een bakje waar je van alles in kunt bewaren: van je huissleutels tot een bieropener, snoepjes of condooms. Nee, hij is ook nog uitgerust met drie USB-poorten, zodat je je smartphone en andere gadgets kunt opladen.

Mini-stofzuiger

Heb jij je toetsenbord al eens ondersteboven gehouden? Geschrokken van de hoeveelheid broodkruimels en andere viezigheid wat daar uitvalt? Dan mag een mini-stofzuiger met USB-aansluiting natuurlijk niet ontbreken.


trimmen, scheren en stylen zonder irritatie

’s Ochtends zo lang mogelijk in je bed blijven liggen, maar wél fris geschoren in de collegebanken zitten? Creëer in een mum van tijd de look die je wilt met het nieuwe scheersysteem van Philips: OneBlade Face + Body. Speciaal ontwikkeld voor mannen die naast het scheren, trimmen of stylen van gezichtshaar óók bodygroomen.

Philips OneBlade werkt met een snel bewegend mesje (200x per seconde) dat nét boven de huid scheert. Deze techniek levert veel minder huidirritatie op. Je voelt nog een kleine stoppel, maar ziet hem niet meer. Hierdoor verklein je de kans op ingegroeide haartjes. Ideaal om zonder al te veel moeite én in een handomdraai een strak 3-dagen-baardje of zogenaamde 5-o’clock-shadow te creëren.

Voor het trimmen van je lichaam zit er een extra mesje bij. Inclusief een huid-beschermingssysteem voor de gevoelige gebieden, zoals de oksels en schaamstreek, zorgt voor een comfortabel scheergevoel. Je kan je OneBlade zowel droog als onder de douche gebruiken. Zo kun je tijdens het douchen meteen je lichaamshaar bijwerken.


Nu te koop bij Kruidvat en Bol.com