Elke student kan wel wat hulp gebruiken; je bent immers zo druk met een leuk studentenleven leiden. Daarom bestaat er voor ieder type student de ideale gadget.

 

VOOR DE SPORTIEVE STUDENT: DE WASBOKSZAK
Investeer je dagelijks in de biertap van je favoriete bar? Daar krijg je natuurlijk een heleboel voor terug, maar géén wasbordje en al helemaal geen dikke portemonnee. Om toch in shape te blijven zonder duur sportschoolabonnement is er de wasbokszak. Een bokszak die je vult met je vuile was. Ophangen en uitleven maar.


VOOR DE TINDERVERSLAAFDE STUDENT: BORD MET SMARTHONESLEUF
Stel: je swipet tijdens het eten in razend tempo je halve studentenstad voorbij op Tinder, maar dan… veeg je in je enthousiasme óók de vissticks van je bord. Het enige eten dat je nog in huis had. Dit staaltje multitasken komt noch je liefdesleven, noch je spijsvertering ten goede. Daarom is er nu een bord met een speciale sleuf erop waar je je smartphone in kunt stoppen. Je kunt ‘m pas terugkrijgen als je bord leeg is en je deze ondersteboven kunt houden.


VOOR DE SLIMME STUDENT: DE MAGNETRONREINIGER
Ben jij een kei in het opwarmen van explosief eten – kaliber opspattende tomatensoep – in de magnetron? Dan kun je de boel zorgvuldig laag voor laag laten aankoeken tot er een bouwwerk ontstaat dat er alleen met kracht uit te bikken valt. Of: je laat het vieze werk opknappen door Angry Mama. Dit is een mini-moeder die zich flink kwaad maakt in jouw magnetron. Je vult het poppetje met azijn en water, schroeft het hoofd erop en zet de magnetron aan. De stoom die uit het hoofd komt, reinigt de hele magnetron. Lapje erover en klaar is Kees.


VOOR DE TECHNISCHE STUDENT: DE LAPTOP DIE WÉL KAN MULTITASKEN
Jij lost moeiteloos de meest ingewikkelde vraagstukken op, en dan wil je natuurlijk een computer die jou makkelijk bij kan benen. De omklapbare HP ZBook Studio x360 combineert de Intel® Core™ i7 met krachtige graphics kaarten en is gecertificeerd voor software als Adobe en Autodesk. Een 15” laptop die geen moeite heeft met een stevig staaltje multitasken; grote bestanden downloaden en meerdere apps tegelijk snel en responsief uitvoeren? Appeltje eitje. Deze laptop is gemaakt voor continue werklast, beschikt bovendien over een Wacom AES-pen met haarscherpe precisie en pssst: hij heeft veertien strenge militaire tests doorstaan, dus hij kan wel een stootje hebben.


VOOR DE STIJLVOLLE STUDENT: OMKLAPBARE LAPTOP
Je wilt je geen hernia sjouwen aan studiespullen en in je kamer is ook weinig ruimte voor grote logge spullen. Komt dat even goed uit dat er nu een superdunne, lichte laptop bestaat: de HP Pavilion x360 is 19,7 millimeter dun en weegt een schamele 1,58 kilo. Het 14” scherm is omklapbaar; handig voor studeren, presenteren en uiteraard de dagelijkse Netflixsessies. En voor de stijlvolle student zitten er allerlei fancy snufjes in, zoals toetsenbordverlichting, inloggen via vingerprintscanner en B&O play audio en HP Audio Boost voor helder geluid.


VOOR DE FRIS GESCHOREN STUDENT: TRIMMEN, SCHEREN EN STYLEN ZONDER IRRITATIE
’s Ochtends zo lang mogelijk in je bed blijven liggen, maar wél fris geschoren in de collegebanken zitten? Creëer in een mum van tijd de look die je wilt met het nieuwe scheersysteem van Philips: OneBlade Face + Body. Speciaal ontwikkeld voor mannen die naast het scheren, trimmen of stylen van gezichtshaar óók bodygroomen. Philips OneBlade werkt met een snel bewegend mesje (200x per seconde) dat nét boven de huid scheert. Deze techniek levert veel minder huidirritatie op. Je voelt nog een kleine stoppel, maar ziet hem niet meer. Hierdoor verklein je de kans op ingegroeide haartjes. Ideaal om zonder al te veel moeite én in een handomdraai een strak 3-dagen-baardje of zogenaamde 5-o’clock-shadow te creëren. Voor het trimmen van je lichaam zit er een extra mesje bij. Inclusief een huid-beschermingssysteem voor de gevoelige gebieden, zoals de oksels en schaamstreek, zorgt voor een comfortabel scheergevoel. Je kan je OneBlade zowel droog als onder de douche gebruiken. Zo kun je tijdens het douchen meteen je lichaamshaar bijwerken. Nu te koop bij Kruidvat en Bol.com