Heb je er ooit van gedroomd om bij een ​​musical van Broadway te zijn? Zie je jezelf al rondwandelen in Manhattan? Verlang je naar een kans om de Amerikaanse manier van leven te ervaren? Je kunt leren leven als een local en de verste uithoeken van de VS verkennen als een au pair! Van New York City tot Hawaii, van Seattle tot Miami, er is voor elk wat wils in Amerika.

Het au pair-programma staat vol met mogelijkheden om te reizen, te leren en te groeien als persoon. Je ontmoet interessante mensen van over de hele wereld, je zult een tweede familie in Amerika vinden dat jarenlang een speciale plek in je hart zal hebben en je zult herinneringen verzamelen die jouw manier van denken en voelen opnieuw zullen vormen voor altijd. De mogelijkheden die gepaard gaan met het zijn van een au pair in de VS zijn net zo gevarieerd en mooi als het land zelf – en deze once-in-a-lifetime kans om persoonlijk en zelfs professioneel te groeien, zal jouw leven op een positieve manier veranderen.

Als je klaar bent om een ​​verrijkende culturele uitwisseling te ervaren, langdurige vriendschappen op te bouwen met mensen van over de hele wereld, en een jaar vrij neemt om je te concentreren op jezelf, je doelen en je toekomst, is een Au Pair jaar misschien de perfecte volgende stap voor jou. Omarm de unieke kans om in Amerika te wonen, een nieuw deel van de wereld te verkennen en het volgende hoofdstuk van jouw leven te beginnen!

Zou jij meer te weten willen komen over de eindeloze mogelijkheden als au pair? Doe dan deze quiz om erachter te komen of het au pair leven echt wat voor jou is!